Miért nem működhet a laissez-faire vezetési stílus a rendőrség kötelékében (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző egy esettanulmány alapján áttekintést nyújt a hatékony bűnüldözési irányítási stratégiák követelményeiről.