Sportrendészet a sportigazgatás rendszerében (Belügyi Szemle, 2020)
Tóth Nikolett Ágnes tudományos igénnyel összeállított munkája 2019-ben jelent meg A jó kormányzást megalapozó közszolgálat-fejlesztés projekt keretében. A könyv egy igen jól felépített, hat fő fejezetet tartalmazó kiadvány, amely sokéves kitartássorozat eredményét foglalja magában. A szerző tudományos eredményeket és gyakorlati tapasztalatokat sorakoztat fel, és elhelyezi a sportrendészetet a sportigazgatás rendszerében, illetve az állam belső rendjének fenntartása, a közrend, mint magasabb rendű cél érdekében. A rend, a rendészet általános definíciójától eljut a sportrendészet meghatározásáig.