Egy reintegrációval foglalkozó kutatás megalapozása a külföldi publikációk tükrében (Belügyi Szemle, 2020)
Ebben a tanulmányban bemutatásra kerül néhány, a magyarországi börtönökben jelenleg folyó, az elítéltek jövőképével foglalkozó kutatás megalapozása során felmerülő kérdés, és a megválaszolásukban fontos szerepet játszó nemzetközi publikáció és kutatási végeredmény.