Mészáros Ádám: 1978-2021 (Belügyi Szemle, 2021)
2021. április 6-án COVID-19 fertőzésben elhunyt Dr. Mészáros Ádám, az Országos Kriminológiai Intézet tudományos főmunkatársa, osztályvezető-helyettese, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Kriminológiai és Büntetés-végrehajtási Jogi Tanszékének óraadója és a PTE Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola oktatója.